Rally nap Nimródért

Rally nap Nimródért

Nagyon vártuk már és nem csak Nimród miatt, hanem barátaink és magunk miatt is, hisz a hosszú szigorú intézkedések és korlátozások miatt egészségünk megóvása érdekében már jó ideje nem találkoztunk személyesen.

Jó volt otthonról kimozdulni, emberekkel találkozni, beszélgetni. A szervező számunkra egy teljesen idegen ember és családja volt, ám azóta mondhatom, hogy ismét bővült a baráti társaságunk őszinte, kedves és segítő, ugyanakkor életvidám emberekkel.

Örülök, hogy kereszteztük egymás útjait Bíró Imre! Profi fotós kísérte végig az aznapi eseményeket, Boros Józsi barátunk és felesége Ancsa által ismét közelebb jutottunk álmaink eléréséhez, hogy Nimród drága és OEP által nem támogatott terápiájának kivitelezése megvalósulhasson.

Bár az időjárás nagyon nem kedvezett aznap Öskün, de kedvünket nem szegte és örökre szóló élményt nyújtott több dolog miatt is. Én, mint Nimród anyukája hosszú idők óta először tettem olyant, amit már rég ki szerettem volna próbálni, csak sosem volt alkalmam és bátorságom: beülni egy rally autóba és a végtelenségig megbízva a sofőrben, szavak nélkül is éreztem, hogy a nagy sebesség ellenére is biztos helyen és kezekben vagyok.

A pár óra a szabadban, jó és segítő emberek társaságában, barátokkal körbevéve hihetetlen energiát es feltöltődést adott. Az eseménynek köszönhetően befolyt összeg fedezte a heti fejlesztésünk szállásköltségét.

Mindenkinek köszönöm, aki ismét hozzájárult Nimród céljainak elérésében!

Harcos Nimród és kis barátai Lépteiért

Minden felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Az alapítvány számlaszáma:

11748007-24819486

Scroll to Top