Rally Nap Nimródért Öskün (2020.10.25.)

2020. Október 25 Rally Nap Nimródért Öskün 01

Nagyon sok kreatív plakát és internetes portál segített bennünket ahhoz, hogy nagyon sok érdeklődőt és segíteni vágyó, jószívű embert invitáljunk ki Ösküre és szerezhessünk minél több embernek óriási élményt a fantasztikus autókkal, a sofőrök kivételes vezetesi technikájával.

Nekem több szempontból ismét felejthetetlen nap volt. Egyrészt ismét találkozhattam olyan emberekkel, akikért hálát adok, hogy megismerhettem őket, másrészt ismét bepillanthattam 2 fantasztikus ember rally iránti szenvedélyébe közvetlen közelről. Óriási sebességgel haladtunk, a kanyarokat sem hagytuk ki, mégsem féltem egy percig sem mellettük! Köszönöm az élményt!(legközelebb már én vezetek )
A hangulatról szerintem nem is kell sokat mondanom…egyértelmű…

A szervezőknek, barátoknak, ismerősöknek és ismeretlen angyaloknak köszönhetően ismét lehetőséget kaptunk egy heti komplex intenzív fejlesztésre, melyet Imi és kedves párja, Lilián adott át nekünk otthonunkban rengeteg gyümölcsital kíséretében.

Ezúton is köszönöm több ember felajánlását, ajándékát, a kupakokat és a következő jótékonysági esemény szervezését is. KÖSZÖNJÜK!

A finom bográcsban készült pörköltnek sajnos csak az illatával lakhattunk jól, mert Nimi elfáradt, de így is hősiesen kitartott anya hátán a hordozóban két órán át és vidáman nézegelődött, huncutkodott a többiekkel.

Remélem Minden Résztvevőnek ugyanakkora élményt jelentett, mint Nekünk.

Bízunk benne, hogy a járványhelyzet elmúltával és a jó idő beköszöntével ismét találkozhatunk!

Harcos Nimród és kis barátai Lépteiért

Minden felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Az alapítvány számlaszáma:

11748007-24819486

Scroll to Top