Kedves és Lelkes Kupakgyűjtők!

3220 kg kupak Nimród gyógyulásáért

Február óta eltelt jó pár hónap, de a Ti lelkesedésetek és kitartásotok nem lankadt egy kicsit sem, sőt! Azt érzem, hogy egyre többen figyelnek oda, hogy a kupak külön helyre kerüljön, Nimród gyógyulásáért. Nem is igazán tudom megfogalmazni azt a hálát, amit érzek. Felsorolni is képtelenség és nem is szeretnék senkit megbántani azzal, hogy véletlenül kimaradt a felsorolásból.

Az viszont tény, hogy egyre többen ismerik Nimródot és az Ő mindennapos küzdelmeit, harcát azért, ami másnak természetes. De Ő ezért is különleges, nekem mindenképp. Én tudom és látom nap mint nap milyen akadályokkal kell megküzdenie. Ezért kérek Mindenkit továbbra is arra, hogy gondoljatok ránk, ha kupak kerül a kezetekbe!

2020. szeptember 25-én lett volna az Ulzibat féle műtét, ami a vírus miatt ismét tolódik, de hogy ne legyünk elcsüggedve, kellemes emlékké tettük így is ezt a napot a Ti segítségetekkel:

Második adag kupakot sikerült leadni Tinnyén, amióta kitaláltam, hogy márpedig próbálunk mindent megtenni azért, hogy Nimród megkapjon minden lehetőséget és fejlesztést az Ő önálló életéhez. Bár az Univerzum teljesítette is a kívánságom – hisz azt kértem, hogy kamionnyi kupak gyűljön össze – mégis… mennyiségre óriási, ám az érte kapott összeg csekélynek mondható, ha belegondolok mennyi idő és energia van azokban a szétválogatott zsákokban. Ez persze nem azt jelenti, hogy feladnánk, csak azt szeretném érzékeltetni, hogy nincs arányában a befektetett energia és a kifizetés. Igazából ezt azok a Segítők tudják a legjobban, akik önzetlenül, gondolkodás nélkül ajánlkoznak minden egyes alkalommal, amikor válogatásra kerül a sor.

Nagyon köszönöm a Waberer’s-Szemerey Logisztika Kft. önzetlen felajánlását a szállításban, a szervező profizmusát és a sofőr türelmét!

S a számok: 2019-ben 2,5 tonna kupak, 2020. szept.25.: 3220 kg, amelyért 209 ezer Ft-ot kaptunk.
Pár képpel próbálom illusztrálni a folyamatot.

A csoportkép sajnos nem teljes, de a felsorolás nélkül is Minden Segítőnek Nagyon Köszönöm!!!
Egy a lényeg: Kupakot nem eldobni, sok kicsi sokra megy!

Harcos Nimród és kis barátai Lépteiért

Minden felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Az alapítvány számlaszáma:

11748007-24819486

Scroll to Top