Aranyhajjal a Fejlesztések világában – Licites csoport

Aproka Fejlesztohaz Nimrod

Kedves Segítőink, Követőink!

Öröm és Boldogság tölt el minden nap, amikor látom, hogy egyre többen szeretnének ehhez a Csoporthoz tartozni. Mégegyszer köszönjük!

Nektek hála sokkal több gyerkőc terápiáihoz tudunk segítséget nyújtani, mint azt az indulásnál remélni mertük.

Sokat hezitáltam,amikor az Aranyhaj világa Alapítvány elnöke, Barbi megkérdezte, hogy mire szeretnénk majd Mi gyűjteni. Nehéz kérdés, amikor az ember annyi terápiára jár. De mivel Nimród műtét utáni rehabilitációjánál nem mindegy, hogy milyen gyorsan regenerálódnak az izmok, ezért azt válaszoltam, hogy a nemrég megnyitott Apróka Fejlesztőbe szeretnénk még eljutni.
Többek között ezen apropóból írtam ezt a posztot, hogy minél többen és minél jobban megismerhessék ezt a Fejlesztő helyet is

Ezen a héten vagyunk itt először,barátnőm segítségével egy közeli, hangulatos szálláson tartózkodunk ami kettőnknek megfelel.
Nagyon jó érzés a tágas és igényesen berendezett Apróka ajtaján belépni!
Minden nap 4 óra fejlesztésen vesz részt Nimród, akárcsak a Borsóházban. Nimród állapotához igazodva a fő hangsúly a kedvenc, régről ismert gyógytornász, Fruzsi által vezetett intenzív tornán van. Őt követi a mindennapos gyógypedagógiai és konduktív foglalkozás. Bár Thera Suit ruha nincs, mégis különböző modern technikákkal nagy hangsúlyt fektetnek az izmok lazítására és erősítésére.

Nagyon örülök, hogy el tudtunk jönni még ha bizonytalan is volt különböző okok miatt.
Egy a lényeg: Szeretnénk még Fruzsi kezei közé kerülni. Hihetetlen, ahogy Nimródot képes kezelni és motiválni.
Vannak még ilyen Terapeuták de Fruzsi sok éves tapasztalata az Ulzibat technikával műtött gyerekek terén vitathatatlan.

Jövő héten folytatjuk a kiképzést a már lassan az „utolsó szöget is ismerjük, hol van” Solymáron, csupa kedvenccel és profival, akik majd tovább egyengetik Nimród lépteit az Önálló járás felé.

Mivel hihetetlen tempóban száguldanak a licitek és az összegek, pontos dátumot nem is merek írni, hogy Nimród mikor következik a sorban a gyűjtés kapcsán.

Egy biztos: időben jelentkezni fogunk. Nincs lehetetlen!

Harcos Nimród és kis barátai Lépteiért

Minden felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Az alapítvány számlaszáma:

11748007-24819486

Scroll to Top