2020. szeptember 19. – Jótékonysági íjászverseny Nimródért

Jótékonysági íjászverseny Nimródért

Sajnos nem sikerült a kezdésre odaérnünk, így benevezni sem sikerült, ám a hangulat és a baráti társaság, a jó idő és a tudat, hogy Nimród van a központban, mindenért kárpótolt bennünket.

Szerencsére az idő is kedvezett nekünk, így pár órát eltölthettünk a szabadban úgy, hogy végre nem rohantunk sehova. Hosszú idő után végre ismét kezembe foghattam az íjamat és pár perces gyakorlás után végre a céltáblát is sikerült eltalálnom. Lehet ezért kellett a versenyről lemaradnom? Barátainkkal letelepedve, gyerekkacajtól körbevéve sikerült a napi mókuskerékből kimoccannunk, amiért Örök hála Józsi barátunknak és persze a Szervezőknek.

Izgalmas és hosszú pályát kellett teljesíteni a versenyzőknek, de itt nem ért véget a nap, hisz Öskün aznap rengeteg más érdekes program is megrendezésre került. Sajnos mi a versenyzőkkel nem találkoztunk, mert Nimród türelme véges volt, de így is nagyon örültem, hogy végig jókedvvel nézegett a babakocsiban és élvezte a kavicsok loccsanását a vízben.

Hálásan Köszönjük a résztvevőknek, szervezőnek, az Öskü Község Fejlődéséért Alapítványnak, a somlói íjászoknak, az ösküi Íjász Egyesületnek és mindenkinek, aki hozzájárult Nimród Gyógyulásához. Nektek köszönhetően a következő hónap solymári Borsóházas fejlesztés már lefoglalva 🙂

Harcos Nimród és kis barátai Lépteiért

Minden felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Az alapítvány számlaszáma:

11748007-24819486

Scroll to Top