2020. november 18. – Nimród 5 éves

Nimród 5 éves


El sem hiszem, hogy megint eltelt egy év. Kristálytisztán emlékszem, amikor nagylányomat és kisfiamat fényképeztem: Nimród 4 éves volt.
Ha fel kellene sorolnom, hogy mennyi minden történt 1 év alatt, képtelenség lenne. Rengeteg jó embert ismertünk meg, rengeteg kupakot gyűjtöttünk és adtunk le. De hogy miből volt a legtöbb? A tornából, a fejlesztésekből, ahova szerencsére mindig sikerült eljutni a sok jószándékú ember segítségének köszönhetően.

Ezért is tartunk ma 5 évesen ott ahol tartunk. Ha a többi kisgyerekhez nézem, igen… óriási a különbség, de ha azt nézem, hogy Nimród honnan indult és mennyit dolgozott azért, hogy itt tartson, azt kell mondjam jó úton haladunk, csak lassan… nagyon lassan.

Az ötödik születésnapja igazi örömködésben telt. Másnak tudom természetes, de nekünk az Első! olyan születésnapunk volt, ahol végre Nimi igazán élvezte és szerintem értette is, hogy mi történik. Az első szülinap volt, amikor végre tudott enni a saját tortájából, mert október óta kicsit bevackoltuk magunkat itthonra és csak pozitív fejlődésen ment keresztül. Megtanult rágni, egyre több darabos ételt eszik és ezért is merem kijelenteni, hogy Nimród a marcipánt nem, de a Kinder Pinguint és az oroszkrémet szereti?

A kedvenc mesehősös szülinapi torta egy igazi tehetséges lánynak, Karolinának a műve, aki ismét hihetetlen csodát alkotott Nimi kedvéért. Mégegyszer köszönjük! Persze a nagyszülők is meglepték szebbnél szebb es finomabbnál finomabb tortával és madarat lehetett velem fogatni, hogy tényleg meg tudja kóstolni és enni a tortáját.

Biztos egy bűvös szám ez az ötös, de egyre inkább érződik a sok fejlesztés hatása, egyre jobban nyílik Nimród értelme, egyre okosabb, aktívabb,motiváltabb. Egyre több szót utánoz, játszik a hangjával, próbálgatja a határait. Bár az óvoda és a közösség, a szabad mozgás hiányzik, de nekünk most ennek van itt az ideje: az itthoni tornáknak, a nem kapkodásnak.
Rég nem éreztem magam ennyire kiegyensúlyozottnak (kilóim szépen jelzik is sajnos, de most nem számít?)

Remélem mikor a 6.szülinap eljön, ismét rengeteg pozitív változásról tudok majd beszámolni.
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NIMRÓD! NAGYON SZERETLEK!

Harcos Nimród és kis barátai Lépteiért

Minden felajánlást hálás szívvel fogadunk!

Az alapítvány számlaszáma:

11748007-24819486

Scroll to Top